CLIENTI
Printre clientii nostri se numara
Proprietarul stia ca doreste sa deschida o pizzerie cu ingrediente de calitate superioara. Pornind de la aceasta idee, am identificat locatia potrivita pentru a avea in acelasi timp trafic pietonal si auto intens, zona Piata Amzei, am identificat persoana potrivita pentru a dezvolta meniul de pizza personalizat, echipamentele si accesoriile necesare, fluxurile, avizele, furnizorii de materii prime si servicii, standardizarea tuturor operatiunilor pentru un cotrol productiv si o operatiune eficienta. Am dezvoltat impreuna materialele grafice si ofertele de lansare, online si offline.
Am organizat pentru Antica Pizza lansarea oficiala printr-o campanie speciala de brand awareness, organizarea acesteia constand atat in mesajele si canalele de promovare catre public, cat si in organizarea eficienta interna astfel incat evenimentul sa fie unul de succes.
Am preluat astfel proiectul restaurantului inca de la primul pas, avize si autorizatii pentru functionarea restaurantului cu acelasi nume, am cercetat piata, setat directia meniului de mancare si am identificat apoi persoana potrivita pentru a crea acest tip de meniu cu creatie si implicare in pozitia de Executive Chef.
Ne-am implicat apoi in tot ceea ce presupune deschiderea unei locatii, meniul de bar, mobilier de restaurant interior si terasa, decoratiuni, anagajari, training personal, materiale promotionale online si offline.
Desigur, toate acestea se bazeaza pe un ghid standard de operatiuni, proceduri de achizitii si gestiune, de control al marfii si al costurilor.
Bugetarea de deschidere, precum si pentru primul an de deschidere a fost in seama noastra pentru setarea unei directii financiare.
Acest proiect era deja in derulare pe piata cand proprietarii au apelat la serviciile noastre, iar acestea au constat atat in eficientizarea si organizarea operatiunilor de zi cu zi, cat si a celor de control standardizat. Am creat fluxurile operationale, simplificand procesele interne si imbunatatind structura de responsabilitati pentru fiecare pozitie in parte, standardizarea retetelor si proceduri de control al pierderilor, am implementat un sistem eficient de achizitii care sa ofere consecventa in produs si costuri, proceduri de gestiuni si training personal in vederea standardizarii operationale.
Am transformat impreuna cu proprietarii o perspectiva de afaceri intr-un model de business si am setat o serie de standarde si proceduri care sa asigure un nivel ridicat de eficienta. Acest lucru le-a permis acestora sa se concentreze pe latura umana si creativa a afacerii, asupra relatiilor cu clientii.
La putin timp de la inceputul colaborarii pentru serviciile de consultanta am intrat in starea de urgenta in baza pandemiei COVID19, fapt ce a dus la aportul nostru in adaptarea locatiei la noile masuri si restrictii, dar si in dezvoltarea imediata a unor noi centre de venit, noi solutii de business, care sa mentina locatia pe locul consacrat in mintea consumatorilor.
Impreuna cu proprietarii am lucrat bugetul locatiei pas cu pas pentru a ne asigura ca fiecare resursa este optimizata, ca am exploatat toate centrele de venit posibile in functie de fiecare perioada a restrictiilor si ca fiecare cost este eficientizat.
In 2025 Red Angus Red Angus Steakhouse a trecut printr-o transformare firească și necesară. Un brand cu vechime de 15 ani pe piață, cunoscut pentru steak-uri si burgeri legendari, face acum pasul si către o zonă mai accesibila pe parcursul zilei, Red Angus Urban Rituals.
Am introdus astfel un brunch meniu cu preparate confortabile, gustoase, pentru orice moment al zilei
De asemenea am lucrat la un proces de rebranding, mai fresh, mai cool, mai direct.
Nu e vorba doar despre mâncare. E despre vibe, despre ce simți când intri acolo, despre cum rămâi cu chef să revii.
Mă bucur că echipa Red Angus a avut curajul să schimbe. Pentru că în HoReCa, adaptarea nu e opțională.
O data agreata locatia, ne-am implicat in procesul de obtinere a avizelor si autorizatiilor, de amenajare interioara, de dezvoltare a meniului de bauturi si mancare de cafenea, am selectat cei mai buni furnizori de f&b si echipamente, si ne-am ocupat de procesul de recrutare si training. Fiind o locatie deschisa in plina pandemie COVID-19 cu cand masurile si restrictiile au fost mereu imprevizibile, am sprijinit proprietarii in dezvoltarea unui buget cat mai strict care sa le ofere un orizont financiar cat mai realist.
Locatia functioneaza pe baza procedurilor standardizate in ceea ce priveste organizarea spatiului, achizitii si gestiune, curatenie , desemnare a responsabilitatilor pentru membrii echipei, structura de colaborare cu autoritatile si departamentele externalizare.
Meniul a fost dezvoltat de consultantii Next Root, avand un meniu standard la care au fost ajustate cateva produse suplimetare in functie de profilul fiecarui oras in care a participat. Serviciile Next Root au cuprins standardizarea retetelor, identificarea furnizorilor de materii prime, echiparea optima si desenarea fluxurilor operationale pentru cea mai eficienta operare astfel incat spatiul din rulota sa fie folosit pentru a servi un produs constant calitativ si in timpii optimi de livrare pentru evenimente, dezvoltarea materialelor grafice, metodele de display, metodele si recipientele de servire, proceduri de control al marfii si invetariere, recrutare si training operational.
Alaturi de Alina si de Sébastien, doi antreprenori extrem de pasionati si atenti la detalii, Next Root a conturat un concept de cofetarie cu mult potential bazat pe produse fine, autentic frantuzesti. Rolul Next Root Management Systems a fost sa contribuie la crearea unui ecosistem operational care sa puna in evidenta produsele lor de extrem de gustoase, sa ii ajute sa isi eficientizeze resursele si sa identifice cei mai buni parteneri si furnizori.
Öhlala Pâtisserie este un model de bune practici si o destinatie, pentru iubitorii de deserturi.
Next Root Management a contribuit la implementara acestui concept intr-o locatie stradala, de la obtinerea avizelor necesare, la organizarea operationala, echipamarea, bugetarea necesara pentru pornirea activitatii