DESPRE NOI

Servicii HORECA

Next Root Management Systems este din 2018 sprijinul tau in dezvoltarea unui business personalizat in segmentul ospitalitatii, formandu-i o structura solida cu proceduri operationale eficiente, modalitati de control al costurilor, alocare a resurselor, relationare cu partenerii, precum si plan de promovare si bugetare.

Serviciile noastre de consultanta si asistenta te vor sustine pas cu pas in tot procesul tau, pornind de la o simpla idee a unui concept HoReCa pe care il ai si pe care il putem contura, adapta, materializa si vinde pietei in cea mai buna forma a sa sau de la dezvoltarea conceptului pe care deja il detii deja, directionandu-l intr-o zona puternic eficientizata, extinsa ca si servicii si surse de venituri.

MISIUNEA NOASTRA este aceea de a dezvolta solutii inovatoare si strategice, performante operationale si programe specifice fiecarui client in parte, care sa ajute la obtinerea valorii maxime a afacerii sale.

Image
CATEGORII HORECA

Categoriile HORECA pe care le acoperim la nivel national

Hotel / Hotel Boutique / Resort

Cafenea

Restaurant

Bar

Food truck

Cofetarie / Patiserie

Catering

Sali de evenimente

FILOZOFIA NOASTRA

O afacere de succes in domeniul ospitalitatii este o afacere creata cu pasiune, o afacere pe care o directionezi constant in pas cu trend-ul. Industria HORECA este una extrem de dinamica, mereu in schimbare, iar cei ce reusesc sa tina pasul si sa exceada asteptarile clientilor prin mici detalii vor fi longevivi. Noi, la Next Root Management Systems, consideram ca toate acestea au nevoie de radacini sanatoase, cu proceduri standardizate, eficiente din punct de vedere operational si financiar, astfel incat bazele afacerii sa poata sustine dezvoltarea ei.

MISIUNEA NOASTRA

Este aceea de a dezvolta solutii inovatoare si strategice, performante operationale si programe specifice fiecarui client in parte, care sa ajute la obtinerea valorii maxime a afacerii sale.

VALORI

Valorile care stau la baza firmei Next Root Management Systems

Lucrul in echipa

Transparenta

Incredere

Intelegere

ECHIPA

Membrii NRMS

Afla mai multe despre Echipa Next Root Management Systems

Hai sa vorbim
1
Buna,
Cu ce te putem ajuta?