Fie ca te afli in stadiul in care doresti sa investesti intr-un business HoReCA, fie ca esti in derularea unei afaceri in domeniul Ospitalitatii si ai nevoie de reorganizare, eficientizare sau dezvoltare, Next Root Management Systems iti ofera serviciile de care ai nevoie.

CONCEPT, POZITIONARE, LOCATIE

1. Impreuna dezvoltam un concept nou, ii definim targetul, selectam localizarea
adecvata acestuia, analizam piata, oportunitatile pe care le are in piata, valorile si abordarea pe care ar trebui sa le detina.

2. Analizam conceptul pe care deja il detii si iti prezentam un audit al acestuia, ale carui concluzii ne vor ajuta sa facem ajustarile necesare acolo unde este nevoie.

PROCES PRE-OPENING, CONSULTANTA OPERATIONALA, TRAINING, ECHIPARE LOCATIE

1. Luand in considerare proiectul stabilit, dezvoltam cele mai eficiente metode de operare, fluxuri, organigrama si responsabilitati, structurare de spatii conform necesitatii si legalitatii in vigoare, avizari, recrutare si training personal. Te ghidam pas cu pas pe tot parcursul procesului de pre-deschidere, inclusiv alegerea optima a echipamentelor si accesoriilor necesare functionarii taleeficiente.

2. Analizam fluxurile si procedurile pe baza carora functioneaza momentan business-ul tau, si iti propunem o serie de solutii.

MENIU Food & Beverage, SERVICII, CENTRE DE VENIT, CENTRE DE ACOMODARE & LEISURE

1. Meniul de mancare si cel de bautura sunt un punct definitoriu in conceptul tau. Impreuna dezvoltam meniurile, retetele, identificam furnizorii necesari pentru
conceptul tau, astfel incat experienta pe care o oferi clientilor tai sa fie una peste asteptari. De asemenea conturam impreuna serviciile pe care le ofera
business-ul tau, precum si oportunitati si centre de venit.

2. In situatia unor afaceri deja existente, plecam de la analiza meniului si serviciilor deja oferite si le imbunatatim astfel incat acestea sa satisfaca pe deplin targetul conceptului tau. Impreuna vom identifica si dezvolta centre de venit suplimentare.

AMENAJARE, SI DESIGN, MARKETING & PR, EVENIMENT GRAND OPENING

HORECA este o industrie care se bazeaza pe recomandarile celor apropiati. Este important sa generezi acea experienta care sa conduca oamenii catre a te recomanda si a te face recunoscut in planul online. Impreuna cu partenerii din
reteaua noastra vom pune la punct un plan de promovare care sa vizeze targetat profilul clientilor tai. In cadrul retelei noastre vei putea identifica furnizori de servicii de design interior si amenajare care sa construiasca un ambient desemnat profilului tau de clienti.

PLANIFICARE FINANCIARA

1. In domeniul Ospitalitatii este mereu necesar sa te asiguri ca 6 luni de zile iti poti acoperi cheltuielile, iar pentru acest lucru trebuie sa cunosti toate costurile fixe si variabile pe care le vei avea, sa poti estima un buget de venituri, sa setezi obiective.

2. Impreuna vom analiza toate cheltuielile si veniturile pe care le ai, astfel incat sa maximizam eficienta operatiunilor, sa vedem unde se pierd bani si unde se pot castiga si salva mai multi.

Hai sa vorbim
1
Buna,
Cu ce te putem ajuta?