FAQ

Intrebari frecvente

Impreuna punem de la bun inceput bazele business-ului tau pentru a porni cu o structura eficienta. In functie de pachetul de servicii pe care il alegi, iti putem fi alaturi pana la a 3-a luna de la deschidere, sprijinindu-te in toti pasii pe care ii parcurgi, de la plasare comenzi si relatii cu autoritatile si pana la derularea campaniilor de promovare, listare platforme de livrare, etc.
Serviciile noastre cuprind toate ariile necesare de care ai putea avea nevoie, recomandand parteneri pe toate ramurile implicate intr-o operatiune de ospitalitate: - de la identificarea unei pozitii pentru business-ul tau, - reglementari ISU , DSV, DSP, - firme de constructii si amenajari interioare, derularea meniului si identificarea furnizorilor, materii prime, echipamente de bucatarie si marcaj, - training personal si proceduri de lucru - si pana la rubrica de promovare, PR/social media, creare de website si campanii online
Pentru a evita greselile costisitoare. O investite intr-un proiect de consultanta te va ajuta sa nu parcurgi marea majoritate a greselilor foarte costisitoare pe care le intampina un nou proiect Horeca. Experienta consultatilor nu are la baza doar teorie si standarde, ci si un pachet vast de concluzii bazate pe propriile greseli precum si a celor facute de clientii sai anteriori. Colaborarea cu o firma de consultanta te va ajuta sa nu pierzi banii pe greselile tipice unui nou antreprenor in domeniul ospitalitatii. Pentru a primi un punct de vedere din exterior. Acesta este vital. Iti este necesar sa stii un punct de vedere al cuiva din exterior, consultantul va privi afacerea ta in mod obiectiv si isi va putea forma un punct de vedere pe baza experientelor sale. Pentru a avea un plan de deschidere eficient, cu tot ceeea ce iti este necesar din punct de vedere legal si operational Consultantul te poate sprijini cu toate aspectele locatiei tale, de la initiere business, la dezvoltare business, la reducerea costurilor si alte probleme manageriale. Cu un consultant alaturi, vei putea implementa afacerea ta intr-un mod eficient, intr-un timp mai scurt, in baza obiectivelor setate. Avand acces la o baza larga de colaboratori din toate domeniile, selectia ta poate fi cu mult usurata. Pentru a stii sa negociezi punctele cheie operationale ale spatiului pe cre urmeaza sa il inchiriezi/achizitionezi Ai nevoie sa cunosti inca de la identificarea spatiului daca acesta se preteaza operatiunii tale din punct de vedere al fluxurilor, daca poate indeplini, si in ce conditii, cererile legislative, DSV, DSP, ISU, etc
In urma audit-ul / analizei locatiei sau conceptului pe care vrei sa il dezvolti, Next Root Management Systems iti va prezenta o gama de servicii adaptate business-ului tau. Dintre acestea, in functie de bugetul alocat si de complexitatea proiectului tau, le vei putea alege pe toate, sau doar o parte dintre ele. Consultantul tau va sti cum sa integreze serviciile sale cu fluxul actiunilor pe care decizi sa le imprementezi in mod propriu.
In baza ofertei de servicii pe care Next Root Management Systems a dezvoltat-o pentru tine conform auditului / analizei business-ului tau, fiecare segment de servicii este cuantificat individual. O data agreate capitolele de lucru / segmentele de servicii se intocmeste contractul de prestari servicii al carui valoarea va insuma serviciile alese. Termene de plata sunt impartite in 3 etape.
- Restaurante, - Baruri, - Cuburi, - Cantine, - Hoteluri, - Resort-uri sau functiuni ambulante de tip rulote comerciale.
Procesam individual si personalizat fiecare cerere a clientilor nostri si stabilim intalniri preliminare pentru a detalia ideea pe care acesta din urma doreste sa o implementeze in proiectul sau. Serviciile Next Root Management Systems pot fi oferite si prin consultanta pe intervale orare, in cazul in care clientul isi doreste doar un suport partial in deschiderea afacerii sale.
Primul pas este acela de a completa formularul de inregistrare al proiectului. Consultantii NRMS vor reveni cu serviciile personalizate proiectului tau si ulterior in baza conditiilor agreate intre parti, pornim activitatea impreuna.
Activitatea consultantului variaza cu fiecare proiect in parte, de la 3 luni si pana la 1 an de zile.
Next Root Management Systems te poate ajuta sa iti mentii standardele constante chiar si dupa deschiderea locatiei. Oferim programe de mentenanta a serviciilor implementate in functie de necesitatea clientului.
Serviciile Next Root Management Systems se pot implementa in toate regiunile tarii. Echipa noastra este mobila si poate introduce proiecte personalizate in piata de Horeca, indiferent de orasul in care doresti sa iti derulezi afacerea.
Scopul firmei de consultanta Next Root Management Systems este acela de a isi sprijini clientii in implementarea cu succes a proiectelor lor. Next Root Management Systems isi va prezenta viziunea asupra proiectului pe care clientul il doreste pentru activitatea proprie. Urmarim sa existe un tel comun pentru indeplinirea cu succes a activitatii. Ce recomandari are Next Root Management Systems Urmareste o parte din proiectele noastre detaliate chiar in portofoliul site-ului. Acestea iti pot oferi o imagine mai clara a implicarii Next Root Management Systems in fucntie de fiecare proiect in parte. Cum pot avea o continuitate a activitatii implementate de Next Root Management Systems si dupa ce colaborarea intre cele doua parti ajunge la finalul contractului de consultanta? Controlul este factorul principal intr-un business Horeca. Pe parcursul derularii activitatii noastre, Next Root Management Systems iti va pune la dispozitie un set de metode de control eficient care sa asigure constata serviciilor si produselor tale.
Hai sa vorbim
1
Buna,
Cu ce te putem ajuta?