3

„L-am întâlnit pentru prima dată pe Dragoș în cadrul HoReCa Business Accelerator unde ne-a prezentat care sunt pilonii unui business sustenabil și ce trebuie să urmărim pas cu pas pentru a crește business-ul sănătos.

Ulterior, Dragoș ne-a devenit mentor în acel accelerator și astfel am început să lucrăm la un business plan care urmărea deschiderea primului nostru restaurant.

A fost perioada în care Dragoș ne-a ghidat fiecare pas pe care îl făceam și ne-a arătat direcția în care trebuie să mergem, totul pus pe foaie, organizat, verificat și validat.

Tot know-how-ul și resursele pe care le avea ni le-a oferit fără nicio ezitare, într-o manieră în care postura de mentor i s-a potrivit mănușă!

După această perioadă de mentorat am reușit doar cu ajutorul lui să câștigăm în cadrul HoReCa Business Accelerator premiul pentru „Cel mai bun Pitch”, atrăgând astfel atât premiul cât și atenția investitorilor.

Experiență cu Dragoș a reprezentat pentru business-ul nostru cea mai importantă etapă a acestui parcurs și a trasat direcțiile pe care trebuie să le urmărim pentru a construi un business de succes!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Hai sa vorbim
1
Buna,
Cu ce te putem ajuta?